Zoek
Uitje

Privacy Policy & Disclaimer

Je gegevens zijn veilig bij ons

eten Leukegoedkopeuitjes.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van deze website en behandelt alle persoonsgegevens vertrouwelijk. Adverteerders of publiceerders presenteren op Leukegoedkopeuitjes.nl zelf bewust en actief informatie direct op deze site. Het spreekt voor zich dat deze gegevens door de adverteerder zelf publiekelijk worden gedeeld. DagjeUitmetKids.nl wisselt niet op andere wijze gegevens uit met derden. Gegevens zullen niet door de site voor commerciƫle doeleinden gebruikt worden.

Lees hier over ons cookies beleid.

Leukegoedkopeuitjes.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade die zou kunnen ontstaan als gevolg van de publicatie van informatie op deze site.

De webmaster spant er zich voor in de inhoud van de webpagina regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig of onjuist is. De beheerder van deze site kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor enige onvolledige of onjuiste informatie - ook betreffende de reacties - die middels deze site gevonden wordt.

De adverteerders of publiceerders die teksten en/of foto's plaatsen op deze website worden opgeroepen actief zelf de informatie op Leukegoedkopeuitjes.nl actueel te houden. Ziet u informatie die niet meer klopt? Neem svp contact met ons op.

Zoek je een leuk goedkoop uitje of activiteit? Vind hier snel alle goedkope en gratis uitjes in Nederland!

Voor eigenaren, organisatoren en bezoekers is het mogelijk hier gratis een uitje of activiteit te melden

Heb je leuke foto's uitje? Wil je je activiteit of evenement laten zien? Meld gratis hier!